Asiakassuosituksia

Kokosimme yhteen asiakaspalautteita viime sekä tältä kesältä. Tässä niistä muutama, olkaapa hyvä!


 

 

Taina ja Jan, synttärisankarit, elokuu 2014

 

Ihania olitte ja hyvin olitte ottaneet huomioon meidän juhlan ja sen luonteen. Hienosti luiettu juhlaa myös paikan päällä. Ihana läsnäolo keikalla. Plussaa myös nais- ja miessolisti. Pystyvä, pätevä bändi mukavaan ja raffimpaan menoon, kiitos :)  Meidän vieraat poikkeuksetta olivat tosi ihastuneita bändiin ja musiikkiin, moni kyseli ihmeissään mistä ollaan teidät löydetty :)

 

 

Anssi Nevalainen, sulhanen, maaliskuu 2014

 

Erinomainen hääbandi! Tunnelma oli katossa ja hääväki mukana alusta loppuun. Mukavan vaihtelevaa soitantaa ja laulantaa, kun mukana oli kaksi erinomaista laulajaa. Kaikki toiminta ammattimaista. Biisejä sai valita itse listalta ja muutama toivekin onnistui. Joustavuutta löytyy mukavasti, mikä helpotti järjestelyjä.
Reetta Ruija, morsian, elokuu 2014

 

Näin häähumun hieman laskeuduttua palaan kiittämään minun ja puolisoni puolesta teitä AIVAN MIELETTÖMÄSTÄ MEININGISTÄ häissämme! :) Hoiditte homman ammattitaidolla ja nostatitte tunnelman kattoon!! Juhlamme olivat epäilemättä kesän kuumimmat hääbileet ja siitä ISO KIITOS kuuluu teille! :) Otitte upeasti huomioon biisitoiveemme ja luitte ihmisten fiiliksiä siitä, millä biiseillä saadaan meno messeväksi :) Tanssilattialla nähtiin kyllä ikimuistoisia muuvsseja ;) Erityiskiitos vielä Kaisalle järjettömän hienosta tulkinnasta kirkossa sekä siitä että morsmaikkukin sai vähän heilua mikin varressa itse juhlissa :) 

Simon Källman, sulhanen, elokuu 2014


Kappalevalinnat ja yleisön lukeminen oli mielestämme erinomaista tasoa, ja mielestämme jaottelu perinteisen tanssimusiikin ja vauhdikkaamman materiaalin välillä meni täydellisesti. Monet häävieraat kehuivat bändiä ja osa kyseli mitä kontakteja ollaan käytetty saadaksemme näin hyvät esiintyjät. Pidimme myös viimeisen kappaleen valintamahdollisuutta hyvänä pelivetona. 

Lilli Lindberg, morsian, heinäkuu 2014

 

Keikka oli mahtava ja saitte kyllä jokaisen vieraan nousemaan tuoleistaan. Kaikki sujui mukavasti, alkusopimisista soiton loppuun asti. Näkee ja kuulee kyllä, että on pitkän linjan muusikoita kasassa. Vierailtakin saitte paljon kehuja jo itse juhlassa ja sen jälkeen. Tuuri meille, että valitsimme teidät! Jos joskus vielä tulee sellaisia juhlia, joihin bändiä tarvitsemme, olemme varmasti yhteydessä :) 

Jere Paavola, Tohtorikaronkka, huhtikuu 2014

 

Kaikkien käytännönasioiden sopiminen ja hoitaminen oli kanssanne sujuvaa ja helppoa. Toimitte luotettavasti ja kaikki sujui ajallaan sovitusti. Itse keikka ja meininki olivat loistavia! Etukäteen toivotut biisit toteutuivat hienosti! Luitte tilannetta ja fiiliksiä aivan upeasti ja sovititte soittonne mahtavasti niiden mukaan. Olitte selvästi perehtyneet taustoihin ja tilanteeseen, kuten solistin speakit osoittivat. Tosi monet vieraatkin kävivät erikseen teitä minulle kehumassa! Olitte aivan mahtavia ja jätitte huippufiiliksen!!Sanna ja Lauri Virtanen, hääpari, huhtikuu 2014


Musiikki oli yksi niistä asioista, joihin juhlissa halusimme panostaa ja emme voisi olla tyytyväisempiä, että bongasimme teidät ja pääsitte juhliimme soittamaan! Toiveemme oli tosiaan saada hyvät bileet aikaan, unohtamatta kuitenkaan myös vanhempia vieraita, ja siinä onnistuitte erinomaisesti! Emme voisi olla tyytyväisempiä ja myös kaikki häävieraat ovat vielä juhlien jälkeenkin kehuneet musiikkia. Mikä tärkeintä, tanssilattia oli täynnä koko ajan =) Teitte illasta juuri sellaisen kuin toivoimme. Suuri kiitos vielä koko bändille, ja toivottavasti nähdään vielä jossain toisissa juhlissa!Taru Kukkonen, morsian, heinäkuu 2013


Lämpimät kiitokset High5 bändille, joka musiikillaan loihti iloiseen joukkoomme tanssimeininkiä toiveidemme mukaan laidasta laitaan. Bändiläiset olivat hyväntuulisia ja yhteydenpito sujui erinomaisesti ennen hääjuhlaa. Vieraitten joukosta on syksyn mittaan tullut kyselyjä, että mikä se teidän hääbändinne olikaan ;)Veera Eerikinharju, morsian, heinäkuu 2013


Vetämänne keikka oli loistava. Bändi sai pidettyä hyvän menon tanssilattialla koko illan ja vastasi moneen musiikkimakuun. Erityiskiitos siitä, että esitettiin ihan uusia biisejä listan ulkopuolelta. Bändi välitti hyvää tunnelmaa koko hääjuhlaan.Satu Lyytinen, Fira Oy, marraskuu 2013


Kiitokset high5 kun loitte mielettömän kivan menon pikkujouluihimme. tanssititte meitä oikein urakalla ikään katsomatta!  :)
Elina Nyman, morsian, kesäkuu 2013


Suurkiitokset tärkeästä panoksestanne häidemme rakentamisessa. Hääjärjestelymme alkoivat High5:n varaamisesta ja te olittekin yksi tärkeimmistä ainesosista bileissä! Mitä tärkeämpää juhlatunnelman luomisessa voi olla kuin mahtava bändi! Edes laulajan sairastuminen ei tuonut ongelmaa esiintymiseen, vaan upean ja ammattitaitoisen sijaislaulajan kanssa saitte kaiken toimimaan loistavasti. Kukaan vieraista ei edes tajunnut laulajan olevan sijainen, vaan vieraat vanhempiamme myöten kyselivät, mistä näin mahtava bändi on saatu paikalle. Kiitos!

 

 

 

Tommi ja Elisabeth Grönman, hääpari, toukokuu 2013

Ennen hääjuhlaa sovittu tapaaminen sujui rennon mukavasti ja olimme tyytyväisiä siihen kuinka bändin jäsenet halusivat saada hyvän käsityksen siitä, mistä musiikista me pidämme ja millaiset juhlat haluamme järjestää.
Kaikki käytännön järjestelyt bändin jäsenet hoitivat sujuvasti ja ilman häiriöitä.
Itse juhlissa bändi esiintyi hyvin ja sai varsinkin myöhäisempien settien aikana hyvin ihmisiä tanssilattialle.
Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä bändiin ja suosittelisimme bändiä tutuillemme vastaavanlaisiin tilaisuuksiin.
Raila Soininen, Fenno-Optiikka


High5 on esiintynyt Fenno Optiikka -ketjun Ketjupäivillä jo kolme kertaa ja neljäskin keikka on jo bookattu! Bändistä on tullut meille oma house-bändi. Kaikki toimii ja jos ei toimi niin pistetään toimimaan! Muusikot ovat kovan luokan ammattilaisia  ja Kaisan laulu on kansainvälistä tasoa! Kun High5 aloittaa ei meistä yksikään istu paikallaan!

 

 

 

Herni Puntola, morsian, kesäkuu 2013


Kiitokset teille mahtavasta esiintymisestä häissämme! Keikkaa kehuttiin yhdeksi illan kohokohdaksi ja kiitosta tuli varsinkin siitä, että bändillä oli sekä mies- että naissolisti. Toiminta oli ensiluokkaista siitäkin huolimatta, että pitopalvelu valitettavasti uonhti tehdä teille valmiit ruoka-annokset. Aiomme ehdottomasti suositella teitä ystävillemme bilebändiksi.
Julkaisujärjestelmänä
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin